Om je in te verliezen
Show MenuHide Menu

Beveiligd: Richard & Shanice – Nick & Charlene (189)

26 december 2012
This post is password protected. To view it please enter your password below:

  

How useful was this post?

Klik op de hartjes om mij te laten weten dat je het gelezen hebt

Gemiddelde beoordeling / 5. Vote count:

Nog geen lezers... Laat het weten

2 Comments
Josefini
10 januari 2013 at 17:22

Yesss!!! Het gaat de goede kant op met het verhaal (tenminste, vind ik). Ik heb deze alert gewoon over het hoofd gezien, anders had ik al veel eerder gereageerd. Ik vind het toch moeilijk voor te stellen dat dit allemaal aan jouw fantasie ontsproten is. Er is zoveel detail… het moet je onnoemelijk veel tijd hebben gekost om het allemaal op te schrijven. Goede aflevering weer, hoor!

Verhalen
10 januari 2013 at 21:27

Het origineel is gewoon achter elkaar door met een vulpen geschreven. Geen idee hoeveel tijd dat kostte. Ik deed in mijn vrije tijd niet veel meer dan schrijven. Zelfs lezen deed ik toen niet. Herschrijven doe ik nog steeds met emotie, maar toch wat bedachtzamer. Het is een heel gepuzzel om van twee verhalen één te maken. Maar als ik eenmaal in zo’n ‘flow’ zit, dan vergeet ik tijd en alles om me heen.

Dank je wel voor het grote compliment 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *