Om je in te verliezen
Show MenuHide Menu

Beveiligd: Richard & Shanice – Nick & Charlene (188)

18 december 2012
This post is password protected. To view it please enter your password below:

  

How useful was this post?

Klik op de hartjes om mij te laten weten dat je het gelezen hebt

Gemiddelde beoordeling / 5. Vote count:

Nog geen lezers... Laat het weten

2 Comments
Josefini
21 december 2012 at 18:22

Heerlijk weer een R&S (en N&C). Ik heb genoten en kijk uit naar de volgende.

Misschien moet je het nog even doorlezen, want zo hier en daar staan er dingetjes in: “Ze zulleb je kapot maken,” zei Shanice. en ook: Niemand gaat mij kapot, de pers kan mij niet raken.

    Verhalen
    23 december 2012 at 09:50

    Thanks voor de waarschuwingen. Omdat het zo’n groot document is, doet de spellingscontrole het niet en moet ik het te plaatsen gedeelte nog apart door die controle halen. Dat was ik vergeten. Nalezen doe ik altijd, maar je moet niet nalezen als je het ook geschreven hebt haha… Dat was ook al zo op de drukkerij; wat ik had gezet aan tekst, moest de ander nalezen. Er zaten trouwens wel erg veel fouten in, help zeg! Als het goed is, is dat nu allemaal verbeterd 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *